IJscoupes to-go

Door de corona crisis is het voor ons niet mogelijk om ijscoupes te serveren in onze ijssalon. Daarom hebben wij besloten met een nieuw concept te komen: IJscoupes to-go. Iedere ijscoupe bestaat standaard uit een eetbaar bakje, minimaal 2 bolletjes ijs, slagroom en decoratie met een passend dessertlepeltje. Voor degene met een glutenallergie kunnen wij deze ijscoupe in een kartonnen beker verpakken. Voor degene met een koemelkallergie of lactose intolerantie zullen wij uiteraard producten gebruiken zonder melk.

U kunt een keuze maken uit het aantal bolletjes ijs dat u graag wilt in uw ijscoupe. De smaken in de ijsvitrine kunnen allemaal in uw ijscoupe, dus u kunt deze naar wens samen stellen. Op onze website vindt u de standaard ijssmaken die wij dagelijks in onze vitrine hebben liggen. De wisselsmaken kunt u bij ons in de ijssalon bestellen. Naast het ijs heeft u keuze uit topping en decoratie.

Heeft u interesse in onze ijscoupe to-go? Klik op ons bestelformulier en u kunt deze digitaal bij ons bestellen. Houdt hierbij rekening met één werkdag verwerkingstijd.

Wij hopen u te mogen ontvangen in onze gezellige winkel

Team De Verrassing